Mergi la conţinutul principal

Despre Noi

DepaService este și complet receptiv.

 

Despre Noi

Cu pasiune și entuziasm, am dezvoltat soluții pentru afaceri eficiente. Am pornit de la ideea de a automatiza și optimiza procesele de vânzare, atât pentru distribuția de produse, cât și pentru HoReCa. În timp ne-am dezvoltat și diversificat aplicațiile, astfel încât să oferim soluții software pentru majoritatea domeniilor. Partenerii noștri desfășoară activități diverse: distribuție FMCG și nu numai; Horeca, inclusiv participanți la Street Food și evenimente; producție; cabinete medicale, posturi de radio și altele.

Misiune

Soluțiile noastre sunt dezvoltate pentru a ajuta organizațiile să își îndeplinească misiunea. Astfel, se optimizează și se automatizează modul de administrare al proceselor interne, într-un mod care să susțină obiectivele generale și prioritățile strategice. Obiectivele DepaService sunt un răspuns la necesitățile de dezvoltare și creștere semnalate de companii de-a lungul timpului. Pornim de la această premisă și furnizăm soluții și servicii care au un bun raport calitate-preț. Ne propunem să confirmăm constant că suntem un partener de încredere, preocupat de atât de dinamismul realității economice în care activează partenerii noștri, cât și de dezvoltarea soluțiilor, utilizând cele mai noi tehnologii. Parcursul nostru profesional, flexibil și integrat, se reflectă în rezultatele noastre, prin creșterea afacerilor partenerilor noștri și crearea de avantaje competitive și valoroase.

Intervenţii rapide şi de calitate la domiciliul clientului!

Oferim servicii la preţuri accesibile pentru orice client.

+40753554964 Contacteaza-ne!
SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRA!

Haideţi Să Discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@depaservice.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.