Mergi la conţinutul principal

Reparatii masini de numarat banii

Reparatii masini de numarat banii


 

Atunci cand echipamentul nu functioneaza corespunzator sau numarul de erori afisate nu mai poate fi rezolvat doar din manualul de utilizare este important sa va adresati personalului autorizat pentru reparatie. Puteti alege sa trimiteti echipametnul in service-ul nostru autorizat sau unul din tehnicienii nostri se poate deplasa la locatia dumneavoastra. Pentru produsele comercializate de catre Numarabani.ro oferim service post garantie minim 3 ani de la data achizitiei echipamentului

 

*Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnică în vederea reparării) a stării unui echipament variază între 70 și 130 de lei, în funcţie de complexitatea produsului. Dacă alegi să repari la noi un produs aflat în afara garanţiei (postgaranţie), nu vom include în preţul reparaţiei nici taxa de diagnosticare, nici taxa de transport.

Dacă nu repari echipamentul la noi, atunci va fi necesară achitarea taxei de diagnosticare și transportul echipamentului de la noi, DepService, la adresa indicată de tine. Îţi reamintim că este important să deschizi coletul în prezenţa curierului și să semnezi de primire numai după ce te-ai convins de integritatea produsului.

Clientul Nostru, Stapanul Nostru!

Slogan

+40753554964 Contacteaza-ne!
SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRA!

Haideţi Să Discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@depaservice.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.