Mergi la conţinutul principal

Reparatii console de jocuri

Xbox,Playstation,Nintendo

Reparatii Console Jocuri


Niciodată nu e un moment bun să ţi se strice consola. Şi mereu se va defecta când, efectiv, nu ai timp de aşa ceva.

Pentru reparatii se folosesc echipamente profesionale pentru relipire componente de tip BGA.

Reflow PS3, Xbox 360 inseamna ca se reancalzeste placa de baza pentru a se relipi procesorul .

Reballing PS4,PS3,Xbox 360 inseamna ca se dezlipeste procesorul grafic sau alta componenta si se inlocuieste cositorul fara plumb cu cositor cu continut de plumb(este mai rezistent la variatii de temperatura fata de cel fara plumb), dupa care se relipeste componenta pe placa de baza.

In unele cazuri trebuie inlocuita componenta daca relipirea Procesorul /GPU/SB nu da rezultate.

Reparatie Nintendo Switch, inlocuire piese, ecran, reparatie placa de baza . Reparatii Nintendo Switch nu porneste nu se incarca , mufa usb defecta, cipuri defecte arse, refacere traseu.

 

*Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnică în vederea reparării) a stării unui echipament variază între 70 și 130 de lei, în funcţie de complexitatea produsului. Dacă alegi să repari la noi un produs aflat în afara garanţiei (postgaranţie), nu vom include în preţul reparaţiei nici taxa de diagnosticare, nici taxa de transport.

Dacă nu repari echipamentul la noi, atunci va fi necesară achitarea taxei de diagnosticare și transportul echipamentului de la noi, DepService, la adresa indicată de tine. Îţi reamintim că este important să deschizi coletul în prezenţa curierului și să semnezi de primire numai după ce te-ai convins de integritatea produsului.

Intervenţii rapide şi de calitate la domiciliul clientului!

Oferim servicii la preţuri accesibile pentru orice client.

+40753554964 Contacteaza-ne!
SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRA!

Haideţi Să Discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@depaservice.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.