Mergi la conţinutul principal

Reparatii TV & monitoare

Televizoare,LCD,LED si monitoare LCD/LED

Reparatii TV & monitoare


Echipa noastra de specialisti se ocupa cu reparatii TV si cu alte reparatii electronice, avand o vasta experienta in acest domeniu. Oferim service multibrand pentru monitoare si televizoare post-garantie. 

Echipa noastra de specialisti se ocupa cu reparatii TV si cu alte reparatii electronice, avand o vasta experienta in acest domeniu. Oferim service multibrand pentru monitoare si televizoare post-garantie. Reparam in cel mai scurt timp orice model de monitor LCD/LED sau televizor clasic sau modern. Interventiile se fac la nivel de componeta pentru minimizarea costului reparatiei. Numai cand reparatia modulului respectiv este foarte costisitoare se recurge la inlocuirea acestuia, evident cu acordul clientului. In firma noastra se efectueaza atat reparatii TV cat si reparatii panel-uri LCD, bineinteles cele care permit reparare, astfel incat costul, reparatiei se reduce considerabil prin evitarea inlocuirii acestuia. Recomandarea specialistilor nostri este ca de la primul simptom aparut la un TV/LCD/LED sa va adresati unui service deoarece folosindu-l pinava cadea de tot, este posibil sa apara defecte in lant, iar reparatia sa fie mult mai scumpa!.

*Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnică în vederea reparării) a stării unui echipament variază între 70 și 130 de lei, în funcţie de complexitatea produsului. Dacă alegi să repari la noi un produs aflat în afara garanţiei (postgaranţie), nu vom include în preţul reparaţiei nici taxa de diagnosticare, nici taxa de transport.

Dacă nu repari echipamentul la noi, atunci va fi necesară achitarea taxei de diagnosticare și transportul echipamentului de la noi, DepService, la adresa indicată de tine. Îţi reamintim că este important să deschizi coletul în prezenţa curierului și să semnezi de primire numai după ce te-ai convins de integritatea produsului.

Intervenţii rapide şi de calitate la domiciliul clientului!

Oferim servicii la preţuri accesibile pentru orice client.

+40753554964 Contacteaza-ne!
SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRA!

Haideţi Să Discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@depaservice.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.