Mergi la conţinutul principal

Reparatii Audio, video si foto

Reparatii Audio, Video Si Foto


Suntem doctori de amintiri și susținem crearea altora noi.

Firma noastra asigura servicii complete de diagnosticare si reparare a aparatelor foto si a camerelor video, avand o experienta vasta in domeniu si bazandu-ne pe aparatura de ultima generatie de care dispunem. Dispunem de asemenea de o baza de date de piese si de documentatii tehnice foarte ampla, putand astfel sa asiguram repararea unei game foarte mari de aparate de la majoritatea producatorilor acestora. Firma noastra asigura si repararea in termen de garantie a aparatelor si a camerelor video Samsung, Sony, Panasonic, tehnicienii nostrii participand periodic la traininguri organizate de aceste firme, pentru perfectionarea continua si pentru a putea rezolva problemele aparute la orice aparat din aceasta categorie.

 

*Taxa de diagnosticare (evaluarea tehnică în vederea reparării) a stării unui echipament variază între 70 și 130 de lei, în funcţie de complexitatea produsului. Dacă alegi să repari la noi un produs aflat în afara garanţiei (postgaranţie), nu vom include în preţul reparaţiei nici taxa de diagnosticare, nici taxa de transport.

Dacă nu repari echipamentul la noi, atunci va fi necesară achitarea taxei de diagnosticare și transportul echipamentului de la noi, DepService, la adresa indicată de tine. Îţi reamintim că este important să deschizi coletul în prezenţa curierului și să semnezi de primire numai după ce te-ai convins de integritatea produsului.

Clientul Nostru, Stapanul Nostru!

Slogan

+40753554964 Contacteaza-ne!
SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRA!

Haideţi Să Discutăm

Trimiteți-ne cateva randuri despre proiectul dumneavoastra la office@depaservice.ro sau prin formularul de contact și vă vom contacta într-o zi lucrătoare. Toate informațiile trimise vor fi păstrate confidențiale.